elektricien eindhoven

Verzekeringen

Wij werken samen met alle grote groepenkast leveranciers

elektra aanleggen

24/7 bereikbaar

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

Zuinigere elektra

Bespaar nu flink op de energierekening

stopcontact vervangen
isolatieglas

Elektra vervangen

De nieuwste materialen

altijd bereikbaar

Openingstijden

24/7 bereikbaar

30 minuten op locatie

In 30 minuten

Op locatie aanwezig

Voorraad

Uit voorraad leverbaar

offerte glaszetter

Gratis offerte

Geheel vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

Vraag hier een geheel vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur heb je een antwoord.

Elektricien nodig met spoed?

24/7 bereikbaar voor voor spoedgevallen! Dag en nacht kunt u onze spoedservice bellen. Wij hebben altijd elektriciens paraat staan en hebben altijd een oplossing.

 Binnen 30minuten op locatie

 Bespaar op energiekosten

 24/7 spoedservice

 Groepenkast specialist

 Nu bereikbaar

Meterkast vervangen

Elektricien Eindhoven heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vervangen van meterkasten

Kortsluiting

Heeft u kortsluiting? Neem meteen contact op met Elektricien Eindhoven. Wij kunnen u meteen helpen.

Elektricien Eindhoven

Groepenkast vervangen

Op zoek naar een voordelig en allround elektriciteitsbedrijf in Eindhoven om de groepenkast te vervangen, uit te breiden of te repareren? Bel nu met Elektricien Eindhoven.

Bel ons nu

Groepenkast plaatsen, uitbreiden of vervangen

De groepenkast is een equivalent van het elektrische servicepaneel dat stroomonderbrekers bevat. De groepenkast regelt de elektrische dienst in het huis. Het biedt overstroombeveiliging door het gebruik van groepen, vergelijkbaar met individuele stroomonderbrekers. De groepen zijn ontworpen voor gebruik in de algemene verlichting, maar bevatten geen stroomcircuits met elektromotoren. Een groepenkast vervangen is noodzakelijk als het blijkt dat het gevaarlijke problemen kan veroorzaken.

Een groepenkast die zijn levensduur heeft overschreden of niet goed is onderhouden, kan een ernstig veiligheidsprobleem veroorzaken. Het eerste teken van de noodzaak tot reparatie kan de frequentie zijn waarmee de groepen worden doorgebrand. De belangrijkste redenen voor het doorbranden van groepen zijn: de bedrading kan in de loop der jaren losraken en moet opnieuw stevig worden bevestigd. De isolatie van de bedrading kan ook versleten of gescheurd zijn en in contact komen met de grond. Een erkende elektricien moet de groepenkast inspecteren om het risico op brand te vermijden. Een groepenkast vervangen is dan vaak ook een advies van de elektricien.

Meer dan 20 jaar ervaring met het plaatsen en vervangen van groepenkasten

In een groepenkast zitten ook aardlekschakelaars die allemaal een stuk groepen hebben. Wanneer een groep overbelast raakt, zorgt de aardlekschakelaar dat deze groep wordt uitgeschakeld. Dit is eigenlijk iets preventief; het zorgt ervoor dat de situatie niet verergerd wordt. Wanneer een aardlekschakelaar niet meer naar behoren werkt kan dit voor veel problemen zorgen. Is uw aardlekschakelaar kapot? Geen paniek. Een aardlekschakelaar repareren kan gelukkig nog steeds. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

groepenkast vervangen Eindhoven
groepenkast vervangen Eindhoven

Het verschil tussen een groepenkast en meterkast

Dit is een veelvoorkomende vraag. Een groepenkast en een meterkast worden vaak moeilijk uit elkaar gehaald. Een groepenkast is het systeem van alle elektrische automaten en groepen. Deze voorzien alle lichtpunten en stopcontacten van stroom. De meterkast bevat daarentegen een of meerdere elektriciteitsmeters. De ervaren elektriciens van elektricien Eindhoven kunnen u hier uitstekend bij adviseren.

Wanneer een aardlekschakelaar storingen vertoont is het verstandig om dit snel op te lossen. Een aardlekschakelaar repareren is geen klus die u zelf moet uitvoeren als u geen verstand heeft van elektra. Bel ons wanneer uw aardlekschakelaar niet meer naar behoren werkt. Een van onze elektriciens zal dan snel en vakkundig uw aardlekschakelaar repareren.

groepenkast vervangen Eindhoven
groepenkast vervangen Eindhoven

Stoppen doorgeslagen

Is een groep of stop doorgeslagen? Of is er een stop gesprongen? Geen paniek. Dit kan makkelijk voor u worden opgelost. Ook een zekering vervangen zijn gelukkig geen ingewikkelde klussen. Weet u niet hoe u dit zelf moet doen of wilt u dit niet zelf doen? Neem dan contact met ons op en een van onze elektriciens helpt u er hier graag bij .

Bij Elektricien Eindhoven heeft ons team van deskundige technici kennis van het repareren of vervangen van de groepenkast. We zullen een doorlopende inspectie van de groepenkast en de bedrading uitvoeren. We zullen onze bevindingen rapporteren, inclusief aanbevelingen voor het oplossen van eventuele problemen door middel van reparatie of vervanging van de groepenkast.

Neem contact met ons op om een gratis, vrijblijvende inspectie te plannen

CONTACT

elektricien Eindhoven
E

Groepenkast vervangen

E

Stroompunten aanleggen

E

Stroom-storingen

E

stopcontacten vervangen

E

oude stroom voorzieningen vervangen

E

Deskundige monteurs

CONTACT

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bent u benieuwd naar een prijsindicatie voor elektra aanleggen of repareren in uw woning of bedrijf in Bussum? Bel dan gerust Elektricien Eindhoven op voor meer informatie. U kunt uiteraard ook een vrijblijvend adviesgesprek. Heeft u bovenstaande problemen in de regio van Amsterdam? Dan staan de elektriciens van onze partner Elektricien Amsterdam voor u klaar.

groepenkast vervangen Eindhoven
Call Now Button